www.nettime.org
Nettime mailing list archives

[Nettime-ro] invitatie la vernisaj - Fundatia Aquarius
aquarius on Tue, 26 Nov 2002 09:20:31 +0100 (CET)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

[Nettime-ro] invitatie la vernisaj - Fundatia Aquarius


 
Stimata doamna, stimate domn,
 
Fundatia Aquarius  in colaborare cu Muzeul National de Arta Contemporana va invita la vernisajul expozitiei de arta fotografica cu lucrarile artistei Codruta Buciscanu, organizata cu sprijinul UE - programul Phare. Vernisajul va avea loc joi 28 noiembrie orele 18.00, la Palatul Kalinderu (vezi planul de mai jos).
Ne bucuram sa va anuntam participarea dr. Petre Papacostea, membru corespondent a numeroase Academii de stiinta internationale si cunoscut antropozof, care va sustine un cuvant introductiv legat de tema expozitiei.
 
 
Multumim pentru colaborare si va asteptam,
 
Cu cele mai bune ganduri,
 
Aurelia Olaru
Vicepresedinte
Fundatia Aquarius
 
 

"Fotografiile de fata nu incearca sa ne socheze aratandu-ne infirmitati, sau explicitand in mod vizual suferinta. Prin faptul acesta ele se deosebesc radical de numeroasele fotografii de presa ce trateaza acest subiect. Codruta Buciscanu abordeaza suferinta in cunostinta de cauza, din interior, cu discretie dar si speranta, lasand ca acest amestec subtil sa transpara in unele detalii, priviri sau chiar zambete. Suferinta este partenerul de joaca si de viata al acestor copii insa poate deveni oricand si al nostru."

Prof. Iosif Kiraly, Universitatea de Arte Bucuresti